Bilkrock

Idag köpte jag mina skolböcker, 300 jävla dollar gick det på. Det hade jag hellre gjort något roligare för, typ köpt alkohol.

Senare på dagen åkte jag och Trevor till ett köpcentrum.
När vi satt och väntade på bussen hördes några tvärnitar och därefter två högljudda smällar, tre bilar körde hårt in i varandra!
Man kunde se in i bilarna hur de kvinnliga förarna var chockade och gav ifrån sig ett "OMG".
Amerikanare alltså!

På köpcentrumet fanns bästa affären - en valpaffär. De hade fullt med valpar i glasburar. I skyltfönstret stod alla trendiga valpar, typ chihuahuorna och några andra små hårbollar, men längre in hittade jag den sötaste Golden valpen. Den var helt ensam i sin bur och blev sjukt glad när jag tryckte mina fingrar mot burens lufthål. Jag ville ta med mig den hem!
Det blev dock ingen valp, men Trevor köpte örhängen!

Mina skolböcker
Dyra böcker!

俗稱烏龜,泛指龜鱉目的所有成員,是現存最古老的爬行動物。特徵為身上長有非常堅固的甲殼,受襲擊時龜可以把頭、尾及四肢縮回龜殼內。大多數龜均為肉食性。 龜是通常可以在陸上及水中生活,亦有長時間在海中生活的海龜。龜亦是長壽的動物,自然環境中有超過百年壽命的。

Svettigt

Idag vaknade jag och var riktigt trött. Efter att ha legat i sängen och vaknat till liv tittade jag på klockan och upptäckte att jag jävlaranamma började skolan om mindre än 15 minuter. Det blev snabbt på med kläderna och sen sprang jag för livet mot skolan.
Vilken tur att jag inte hade lektion på Main Campus idag för då hade jag aldrig hunnit. Jag hade min lektion i en annan byggnad som är 1,5 km härifrån så jag fick mig en liten löparrunda på morgonkvisten. I flip-flops!
Jag kom någon minut för sent bara och när jag väl satt mig så kände jag hur svetten började rinna. Så där fick jag sitta svettig och hungrig. Fan nu kom jag på att jag glömde skriva på närvaron. Typiskt!

Nu har iaf en vecka av skolan gått, jag kommer förmodligen behålla alla mina kurser som är:
Business
Geography
Photography
English


Svarta Änkan

Ikväll tog jag, Trevor och Anli en promenad till Ralphs. Ralphs är som ICA Maxi tror jag, de har öppet dygnet runt, året runt! Väldigt praktiskt.
På vägen dit såg vi en Svart änka som var sjukt snygg. Spindeln menar jag alltså, Svarta änkan säger man kanske. Den är iaf en av världens giftigaste spindlar.
Jag sprang för glatta livet hem igen, hämtade kameran och sen hade jag och änkis en photosession.

Nu sitter jag i köket. Anli tycker att jag och Trevor borde åka till Tokyo och bli eskortpojkar för äldre kvinnor som vill ha middagssällskap. Hon erbjuder sig att pimpa. Man kanske borde satsa?!


Jävligt snygg insekt!


Jag ville ta med den hem i en burk men fick inte av de andra...


Snabbmat

När jag hoppade av bussen på väg hem från stranden ikväll kom det en bil i full fart in mot Taco Bells drive-through, han missade dock infarten och körde rakt upp på trottoaren. Föraren la i backen för att rätta till det hela men höll då istället på att meja ner alla som passerade gatan så att de fick kasta sig i panik.
Amerikanarna blir allt bra ivriga när de får syn på snabbmat!

Stranden

Idag var en krävande dag i skolan med två lektioner, efter att jag slutat drog jag ner till stranden och däckade. När jag vaknade upp ur min dvala så var jag hungrig, då så åkte jag hem.
Hemma så slökollade jag på ett avsnitt av Baywatch, det var spännande och väldigt dramatiskt. En stor manet hade flytit in mot stranden och bränt två badare. Tur att Pamela och de andra lyckades fiska upp den till slut, annars hade det kunnat gå riktigt illa!
Efter att jag ätit och lugnat ner mig efter det dramatiska avsnittet så åkte jag tillbaka till stranden för att hänga och fota lite.


Stranden är helt klart bästa platsen här


Här står Mr. Hasselhoff och spanar


Amerikanare och bil är dock ingen bra kombination


Tröga amerikanare 2

Igår när vi satt och åt frågade jag de jag bor med, och en annan amerikanare som var här på besök, om de visste var Sverige ligger.
Jag tog fram en karta och de fick gissa, ungefär som att sätta knorren på grisen, utan ögonbindel dock.
Gissningarna blev: Bulgarien, Ungern och Polen.
Det visade sig att de enda europeiska länderna som de kunde var Italien och England. De var inte särskilt bra på övriga världen heller och hade såklart ingen aning om var Irak eller Iran låg. Jag blev sjukt arg, hur jävla tröga får man vara?!
De verkade inte heller bry sig så mycket utan sa bara att de aldrig fått lära sig om världen i skolan och inte hade något intresse av att göra det heller.
Jävligt tröga människor!


Gatorna här är fulla av dessa människor...

Första skoldagen

Idag var första skoldagen, det var ganska intressant. Skolan verkar bra och jag tror att jag kommer trivas skitbra.
Min första klass var business, läraren babblade direkt på om en massa saker men glömde bort att presentera sitt namn så jag vet inte riktigt vad hon hette. Hon for fram och tillbaks i rummet och man märkte att hon gick igång på sitt ämne.
Jag misstänker en eller annan plastikoperation, ansiktet spändes åt emellanåt när hon log...

Min andra klass var Geografi.
När jag stod i hallen fick jag syn på en blond version av Högbo, eller mörkblond rättare sagt. I profil var det slående likt, hon hade till och med glasögon. Det visade sig att hon skulle ta samma kurs som jag och vi pratade lite, hon hette Patty.
Geografiläraren var lite mesig, men han verkade ändå bra och flummig. Han var väldigt inne i vad han pratade om och gjorde mycket rörelser med händerna, samtidigt som blicken var ganska borta, typ som hos en blind person.


                                                         
                      Min businesslärarinna       I Geografi har jag denne man
               

Yoghurt

Det finns fan ingen ordentlig yoghurt här. Jag har panikkänslor i kroppen, jag måste ha yoghurt snarast!
Det enda som finns här i hyllorna i mataffärerna är fejkyoghurtar. Onyttiga är de också!
För någon dag sedan köpte jag trots allt en amerikansk yoghurt. Den var så äcklig, så äcklig. Men ändå så åt jag upp hela kartongen på nästan en liter. Jag fick helt enkelt tröstäta upp den där wannbe yoghurten, göra slut på skiten.
Men jag vill ha riktig yoghurt, och jag vill ha det nu!!


En vacker syn!

Skönt att slippa!

Det bästa med engelskan är att det inte finns någon direkt översättning för ordet klockrent.

Hollywood

Idag körde jag och Tess en dag i Hollywood. Nu blev det lite mer foton minsann!
Jag åt frozen yoghurt för första gången vilket var sjukt gott. Alexandra har all smaskig info om den!

Dagen avslutade vi med att promenerade upp för bergen bredvid hollywood-skylten. Där finns små vägar som leder upp i berget där massa fitta människor springer och tränar. Eventuellt så såg vi hon som spelar Meredith i Grey's anatomy men vi är inte säkra... Det kan ha vart någon som liknade henne också.
Utsikten var frän, vi såg ut över Los Angeles.
Det blev mörkt väldigt fort, och när det blev det så försvann allt folk helt plötsligt och vi blev ensamma. Eftersom det inte fanns någon belysning i bergen så traskade vi neråt igen i mörkret. Vi mötte en stor kille som andades högt och tungt samt hade en hood-tröja uppfälld över huvudet. Han var läskig. Efter att vi passerat honom viskade jag till tess "åh nej, han förföljer oss", sedan började jag springa. Tess gick på det och började i panik springa efter mig, haha.


Min och Musses Photosession


Någon har halkat i hundbajs och tappat sin läsk


Jag ligger med Beatles och Tess med Elvis


Fina statyer fanns det med


Uppe på berget


Lite utsikt!

Tröga amerikanare

Idag såg bussen full ut när den kom, massor av människor stod upp och trängdes. Men när jag klev på så upptäckte jag att det fanns massor av lediga säten, dock bredvid andra. De som stod upp verkade inte vilja sätta sig bredvid någon annan och föredrog därför att stå upp. Puckon!

Jag hatar busschafförerna, jag har inte träffat på en enda som har vart det minsta glad eller trevlig. Alla arbetande amerikanare som jag har stött på är bittra jävlar.

På skolan ville jag ha en kopia på mitt financial statement som jag skickade in när jag ansökte. För att få det behövde jag fylla i en ansökan och sedan vänta tills nästa vecka för att dem skulle hinna gå och hämta ett jävla papper åt mig. Då får det vara. Idioter!

Jag vill inte barngnäll utanför mitt fönster. Ta tjockisarna till McDonalds!

Jag är dock glad ändå. För jag såg delfiner idag!

Badade nästan med delfiner

Den här dagen började med att jag åkte till skolan för att få mitt skol ID. Där fotades jag och sen fick jag mitt kort, resultatet blev så här:


Våt?

Nä, det blev ju ingen höjdare...

Efter det där så tänkte jag bli brun, så jag åkte ner till stranden. Jag gick iväg en liten bit ifrån piren i Santa Monica i riktning mot bergen. Där var det inte alls mycket folk, vilket var skönt.
Man blir verkligen hur glad som helst av att bada och dyka i vågorna, det är sjukt skönt och roligt.
Plötsligt när jag låg ner och tittade ut över havet så hoppade en delfin upp. Ja!! En delfin. Jag blev både chockad och exhalterad samtidigt. När jag tänker tillbaka på det nu i efterhand så går allt i slow-motion!
Jag upptäckte att det var ett helt stim med delfiner. Egentligen ville jag bara simma ut och leka med dem men jag vågade inte riktigt, det är så mycket strömmar där ute. Men de var ändå rätt nära stranden, när jag låg i vattnet kunde jag se dem simma runt ca 30 meter bort. Sjukt fränt! Delfiner är bästa vattendjuret.
Fan att jag inte hade kamera med mig. Jag hade bara mobilen och den tar en bild vart 100e försök.


Precis innan jag upptäckte mina våta vänner.


Fan att min mobilkamera är så slö!
Iaf, här någonstans under vattnet är en hel delfinfamilj.





Hollywood

Idag var jag på studierådgivning på skolan, vilket inte hjälpte ett skit.
Sedan åkte vi på en liten utflykt till Hollywood. Den här gången turistade vi, och vi var ju inte direkt ensamma. Massor av folk överallt, ganska jobbigt. Men området omkring är rätt fint tycker jag nog allt.
Jag och Anli satte oss på ett mexikanskt ställe och drack Corona. Alltså de kollar inte leg på mexikanska ställen, det är ju bra för mig!
Ikväll skulle jag egentligen sprungit men jag orkade inte, nu skiter jag fan i om jag blir tjock!


Så här roligt har man med mig som sällskap


Här har vi skylten och ett fint kors


Michael Jacksons gravsten


Egentligen ville jag springa igenom fontänen, men jag vågade inte för att alla tittade på mig när jag poserade.


"Jag visste att du skulle fota den där" (fast på engelska) sa Trevor.
Sant minsann!


Test och promenad idag

Den här dagen har vart ganska jobbig.
Jag gjorde engelska- och mattetester på skolan, båda delarna gick faktiskt bra. Engelskan var i princip alla rätt och matten inte riktigt lika bra. Men kunskaperna från Matte C kom banne mig till användning. Det hade jag inte kunnat tro.
Jag får tacka Mattemicke!

Efter detta åkte jag bara hem och låg mest i sängen, sov några timmar också.
Ikväll tog vi bussen ner till stranden och promenerade. Jag och Anli släppte av Trevor och hans bror på ett mexikanskt ställe så att dom kunde dricka Corona.
Vi två fortsatte och kollade lite på gatumusikanter längs 3rd street promenade. Gatan är full med folk som sjunger och spelar, varav många är riktigt duktiga. En kille sjöng hallelujah jättefint, då tänkte jag på när jag spydde inne på 7-elevens väggar och den spelades.


Min vän Sushi

Idag var jag på skolan för första gången, det var information för alla internationella studenter.
På skolan kom det fram en tjej från Korea och började prata med mig. Jag uppfattade aldrig hennes namn men jag föreställde mig att hon hette Sushi. Hon var en liten lönnis och hon undrade om jag ville ha godis, det ville jag inte.
Det var riktigt mycket svenskar där. Ja det var det. Mer än hälften skulle jag tro!
Informationen var lång och dryg.
En tant som berättade om kurserna för oss hade tre roliga valkar. Först tuttarna, sedan en magvalk och längst ner en valk till som jag inte riktigt förstod var den kom ifrån.
Polisen var även där och berättade om lite lagar, typ att man inte får cykla med båda mp3-hörlurarna i öronen utan bara en. Det gillade jag inte! Iof har jag ingen cykel men ändå. Han tog iaf sig själv och sitt jobb på för stort allvar, precis som en vanlig amerikan.

Sen kom dagens besvikelse!
Jag var och handlade och hittade röd/bruna bananer. Alltså inte bananer som var för gamla och bytt färg, utan de skulle vara så! De skulle även ha en söt smak av hallon stod det. Spejsigt tyckte jag. Men ack så fel, de smakade som en vanlig banan. Ingen hallonbanan där inte. Fan!


Så här besviken blev jag!

Bär mig!

Igår fick jag ett meddelande på facebook av Tess, en tjej som ska plugga här. Vi möttes upp och åkte ner till stranden. Det var skönt, speciellt att bada. Jag måste dock fortsätta att jobba på brännan, den är inte helt ok ännu skulle jag vilja säga!
På kvällen följde jag med till hennes lägenhet i Hollywod. Den låg sjukt bra till och hade utsikt över Hollywood-skylten. Dock såg man inte den eftersom det var mörkt. Attans!
Vi drack lite vin och sen skulle vi gå ut men det gick såklart inte så bra för mig, jäkla 21-årsgräns!

Idag har jag vart trött så jag orkade inte åka ner till stranden. Istället har jag och Anli fixat ett amerikanskt nummer. Jag har redan lärt mig mitt. Imponerande om jag får säga det själv. 3103104841. Men ni får inte ringa lr smsa era jävlar för jag betalar för det med. Tror jag iaf. Jag fattade inte riktigt vad jag tog för abonnemang men jag kan ringa nu iaf.
Sen gick jag till Bed Bath & Beyond (som för övrigt inte har sängar) och köpte lite saker till min säng. Täcke och sånt där onödigt. Nu är min säng nästan helt fulländad! Jag saknar bara fötter till den eller vad det nu kallas.
Tanten i affären var snäll och gav mig 20% rabatt på täcket. Där sparade jag allt 10 dollar!
På vägen hem körde en bil upp bredvid mig och föraren ropade "I can carry your stuff... I can carry you too!", det var ju vänligt!


Jag vandrar ut mot piren i Santa Monica!

Sova på golvet

Här sitter jag och slappar i mitt rum. Inte mycket inredning här inte, men snart kommer min säng!
Äntligen slipper jag att sova på golvet!


Drickkväll

Igår planerade vi egentligen att dra ut. Vi satt hemma och drack och helt plötsligt blev klockan rätt sent. Det slutade iaf med att vi gick till strippklubben här på hörnet. Eller ja... Jag och Anli följde med Trevor (ena killen som jag delar huset med) och hans bror som tillfälligt är här. De gick in.
Två strippor kom ut när vi skulle gå, de var faktiskt ganska söta. Inte alls så fula som jag tänkt mig! Den ena frågade om jag ville laga middag åt henne, men jag tyckte nog det var bäst att avböja. Jag är ju ingen mästerkock direkt!


En skön kväll

Jag och Anli (som jag delar huset med)  tog oss en springrunda nu ikväll, det var riktigt skönt.
Vi sprang längs med Pico ner till stranden, sen fortsatte vi längs med strandpromenaden bort mot Venice. Vädret var riktigt skönt och strandpromenaden är sjukt fin. Vi stannade efter en stund så att jag fick leka av mig lite i vattnet, det var varmt och gick höga vågor. Jag lekte delfin.
Sen sprang vi tillbaks hem, det blev en lång runda på över en timme. Flitigt va?!

När vi kom hem mötte vi vår husägares fru och små kinesbarn.
Barnen var tjocka och sa "Hi uncle Erik".... Uncle? Va fan! Jag blev nästan lite sur, jag är fan ingen uncle! Dock var dom så små och tjocka så att jag kunde ju inte bli sur.
Barnen sprang iväg från mamman, hon tog fram en läskburk och viftade med. Då var de snabbt tillbaks igen. Den äldsta försökte ivrigt hoppa för att få tag i den men det gick minsann inte.
Haha, han var så tjock!


Här kommer en pingla i full fart på strandpromenaden!

Ojdå, det var visst varmt här

Idag efter frukosten promenerade vi ner mot skolan, tittade på den lite och sen fortsatte ner mot stranden. Det hela blev en 45 minuterspromenad, och helvete vad varmt det var! 32 grader enligt SMHI. Min rygg var värst drabbad, jag stoppade upp en hand under tröjan och ryggen var våt. Som tur var gick aldrig svetten igenom tröjan, så ingen fräsig rand. No no.
När vi kom till stranden så doppade vi fötterna i vattnet och det var sjukt skönt, då kyldes jag av. Dock hade vi inga badkläder med oss. Attans.
Efter detta fortsatte vi gå på 3rd street promenade och gick i affärer.

Mina tortillas som jag beställde idag var friterade, va fan liksom?! Jag mådde dåligt efteråt.
Jag ska inte bli fet i USA!


Vad tycks om min bränna?

Resan

Resan till Los Angeles var rätt dryg. Speciellt på grund av att det inte fanns någon direkt entertainment så att säga, inga bra filmer alls! Jag åkte iof tillsammans med min syster Emma så det var skönt att inte vara själv. Flyget gick först till Seattle så då fick man sig litta sightseeing där, lr på flygplatsen liksom.
Därifrån flög vi till Los Angeles, varefter åkte vi på olika håll till ett varsitt hotell. Emma kom iväg först, sen så gick jag runt där på gatan och yrade som ett eller annat hooker. Stod där ganska länge innan en shuttlebuss kom som jag tog. Drygt.
Mitt hotell var rätt bra, en stor säng för mig själv. Den hoppade jag i, sen sov jag.


Ja, så här snabb var jag!

Nästa dag, idag alltså, blev jag hämtad av Joe. Han är en kompis till en av de jag ska dela huset med (som är i sitt hemland just nu). Det var rätt nervöst och jag såg inte fram emot att sitta där i bilen och prata engelska, men det gick bra. Huset är sjukt bra och de andra som jag ska dela huset med verkar vara ösiga.
Hela dagen har vi åkt runt runt och köpt saker till tha house. Nu är jag allt bra trött.
Vi har hittat öl och vodka som de förra som bodde här har glömt, så den ska förbrukas. Förhoppningsvis idag eller imorgon.

Vilken kär överraskning att någon lagt en bibel på min fönsterbräda, lite trevlig kvällsläsning tackar man ju inte nej till i första taget. Just nu är jag på kapitlet "Maria i Betania smörjer Jesu fötter."

Nu ligger jag i mitt rum, det är helt tomt och jag får inte min säng förns på lördag. Det blir ett par härliga nätters sömn på golvet. Tur att vi har heltäckningsmatta.

Bli svensk


Testar att lägga in ett youtube-klipp, och då testar jag med ett jäkligt roligt.

DK Night

Igår var min sista lördagskväll i Sverige innan jag åker till Usa.
Kvällen började med en förfest hemma hos Anna där vi drack allt möjligt. Jag drack rödvin så min tunga blev svart.
Tiden gick så fort, vips hops så skulle man redan dra vidare.
Eftersom vi bara fick en taxi, fast vi beställt två, så missade vi tåget. Då fick vi hänga på centralen i en timme och gå loss.
Sedan bar det av till Köpenhamn.

Vi hade det ganska disco på tåget, alltid så mycket fulla människor på dk-tågen på kvällarna. Iof är det fulla människor överallt, men ändå!
På utestället i dk spelade dom lite halvdålig musik, men ändå ös. Det bästa är att dom har en sjukt cool handtork på toaletterna, man bara stoppar ner händerna i ett fack och så blåser den som attans tills händerna blir torra. Väldigt finurligt om jag får säga det själv.

Jag, Hoggis och Alexandra stod inför ett svårt val mellan McDonalds, BK och Pölsemannen under natten. Det blev McDonalds. Menyerna var så knepiga, jag höll på att beställa helt fel. Dubbelmeny med två big mac liksom, galet! Och den svenska muntergöken i kassan var inte direkt hjälpsam. Vi hatade henne. Alexandra tog ett Happy Meal, dock utan det roliga (leksak och låda).

Jag gillar inte när det är asvarma dansgolv, det var asvarmt på dansgolvet. Jag blev varm, nästan lite svettig men inte blöt.
På väg till tåget gick vi på en skum gata, tyvärr såg vi inga horor som vi kunde fota.

Tåget hem var disco igen, dock lite lugnare disco. Sen åkte jag och Maria till Statoil, därifrån gick vi hem.



hmm... ja?!


Där lurade jag er allt! Det är inte Kanye West, det är ju jag!


Högbo stretar emot armkroken. Men Carl har henne redan!


Det var mig en renrakad armhåla det där!


Discotåget går hem...


Litta Körv ska man nok hinna med tyckte Maria

Panorama





Det är snyggt med panoramabilder.
Jag har precis lärt mig göra sådana.
Dessa är dock rejält förminskade för att passa i bloggen.

KB night

Igår blev det KB för fulla muggar.
Jag och Högbo drack alkohol på min altan. Sen blev det lite kallt, då gick vi in och kollade i mina familjealbum. Högbo skrattade. Inte jag.

Sen packade vi på oss mer alkohol och sprang till bussen - ja vi SPRANG! Vi hann dock fota oss själva samtidigt lite grann, men dom blev inte så bra.
4an är så rolig på helgkvällar, en riktig upplevelse var det!
Mariah slutade på jobbet 23, så det var perfekt för att hämta upp henne. Sedan gick vi till KB, där drack vi alkohol.
Höjdpunkten på kvällen var när MGMT - Kids spelades, men den hackade efter halva och då bytte dom till nåt annat skit.


"JESUS ÄR DEN STÖRSTA KÄRLEKEN UTAV ALLA" ropar Högbo



Mariah och Högbo smsar varandra



Vad är grejen med kakorna?

Nu sitter jag och Hoggiz och dricker vin på min altan.
Hon blir lika exalterad av kak-snacket som tjejen på mitt jobb, va fan!
Hon funderar hon också på vad hon ska baka, 3 veckor INNAN hon slutar. JAG HATAR AVSKEDSKAKOR, sjukt töntigt.

För övrigt kan jag ju då berätta att jag slutade sommarjobbet idag, sjukt skönt. Inga mer ordrar eller fuckturor.
Alkohol på det du!


Så här ser Hoggiz ut just nu. Hennes Sweet N' Sexy Look.

Hopp Hopp



Jag och Mussi i Västra Hamnen en stormig kväll.


Donkey Punch



Ikväll var jag och Mariah (inte Carey) på bio. Vi såg Donkey Punch för den hade Maria fått gratis biljetter till.
Den var lite annorlunda, ändå rätt bra. Det trodde jag inte men minsann minsann.

Ingen jävla kaka här inte!

"Undra vad du bjuder på för kaka imorrn då!" fick man höra idag.

Vad är nu detta för trams?!
Kaka för att man slutar på sommarjobbet? Det är ju banne mig inte bra för någonting alls!
Att tjockisen till och med frågar! Att hon redan på torsdagmorgon börjar längta efter fredagens kaka.

Va fan, nu kom hon en gång till. Vad är hennes problem? Nu körde hon: "Vad ska du baka tills imorrn då?". 
Tydligen så går hon till och med redan och funderar på vad hon ska baka om två veckor när hon själv slutar. Hon rabblade också upp vad alla som har slutat har bakat. Jag lyssnade väldigt noga och antecknade. Verkligen.
Hon lever ju typ för dessa bak.
"Man behöver nog inte baka" avslutade hon med. Nog? Jävla pucko, klart som fan man inte behöver.
Imorrn blir det inga jävla kakor från mig inte.

Fan, nu kom hamstertjejen med massa jobb till mig. Den här dagen är sämst!



Så här föreställde hon sig att det skulle se ut

Väggen är nära

Den här dagen på jobbet har vart sjuk!
Jag har aldrig vart med om något liknande NÅGONSIN under dessa 8 veckor!
Tydligen så har folk kommit på att jag har rätt lite att göra (tillräckligt enligt mig själv!!). Därför har jag nu tre personer som kommer springandes med jobb som de avlastar på mina små (men vältränade) stackars axlar. Inte hunnit slappa någonting under förmiddagen alls, blir det samma sak under eftermiddagen så vet jag att väggen är nära.



Roligt på jobbet








Wulffmorgenthaler livar alltid upp!

Idag är det tisdag

Har inte gjort något på jobbet idag förutom en order, vilket tog 10 minuter.
Det enda jag gör nu är att vänta på papper som ska komma ur faxen, egentligen har jag ingen aning om vem som skickar dom. Jag vet bara att de dyker upp lite då och då och är till mig, som ett tråkigt brev ungefär.
Snart lunch iaf, det är höjdpunkten.


Mitt nya hem

Nu är det inte långt kvar till Usa, en vecka kvar imorrn!

Tänkte posta lite bilder på huset jag ska bo i.
Jag kommer att dela det med 3 andra studenter varav en är svensk, en är amerikanare och en är ifrån Venezuela.
Fatta vilken tur att jag laddade ner dom där spanska ljudböckerna i våras, nu kan jag ju visa upp mina spanskakunskaper för venezuelaren. Dock kom jag ju inte så mycket längre än hola, men det är en sjukt bra början!
Huset ligger i Santa Monica, på Amherst Avenue som gatan heter.
Jag har ju faktiskt inte sett huset mer än på bilder så det är en liten chansning att flytta in.

Just ja, måste påpeka att det är heltäckningsmattor. Fy fan alltså...


Huset ser lite ghetto ut, precis som jag!



Mitt blivande rum. Dock kommer det att vara helt tomt när jag flyttar in.



Vi har iaf ett eget tvättrum i huset. Måste nog lära mig tvätta snart.

Mostafa och Erik sätter betyg på tuttar


Stockholm bjöd på tits, en jury bestående av mig och Mostafa har noga gått igenom dessa och betygsatt varje par.



M: Uppspända bröst med läderband, kinky. pluspoäng för en ny teknik. 4 poäng.
E: Det här kallar jag klyftiga tjejer. Dessa kupor passar perfekt med ett bälte i midjan.
5 poäng.


Vänstra tjejen:
M: Oj, dessa jumbojetar såg lite ledsna ut. Men smart tänkt med brun utan sol en sån här regnig dag. 3 Poäng.
E: Kvällens tuttmiss. Det här är ledsna bröst! 1 Poäng.

Högra tjejen:
M: Dessa chipsisar var svåra. Kunde ju ha målat dom lite tydligare. 2 Poäng.
E: På gränsen till strut! 2 Poäng.




M: Madonna, Pocahontas och Dita Von Teese i ett och samma paket! Partybrudarna tar över.
5 poäng!

E: Minus för fejktuttarna men skumpet som hästen orsakade och tuttaccesoarerna väger upp. Trendigt! 4 Poäng.

En helg i Stockholm

Den här helgen har jag tillbringat med Mostafa i Stockholm, det har vart sjukt kul men nu är jag allt bra sliten.
I fredags åkte vi till Mostafas kompis Anna, där drack vi lite. Hon hade en sjukt söt katt, den klappade jag!
Sedan drog vi vidare till en förfest hos Addos kompis Robin. Vi hittade en film på gatan på väg till förfesten så det fick bli en present till Robin. Han blev jätteglad... hoppas jag!
Mostafa gjorde ett antal personangrepp och det var allt som allt en trevlig förfest.
Väl ute var typ sjukt roligt och vi såg kändisar, vi pratade till och med med en.

Jag kom på en riktigt bra idé förresten. När man dricker alkohol kan man ju glömma en del, så jag tänkte att jag skriver upp på mobilen lite saker som händer under kvällen, så kan jag läsa det dagen efter så att jag kommer ihåg allt.
Så här såg fredagskvällen ut enligt mina egna ord:

"Lasse star hör mussi prata skit han hör.
-vi står i toakö och mussi. Ni där inte ha före säger dom. Men mussi vill hämta.
-nu ska mussi prata politik. Inte palestina utan fra.
-Mussi säger att per är dryg. Han blir chockad."

Det fungerade verkligen skitbra, nu minns jag allt!

På lördagen var det prideparad genom Stockholm så den kollade vi på, det var skitmycket folk trots regnet. Många av människorna i paraden var aningens annorlunda. Men kul iaf, dock fattar jag inte grejen med att alla tjejer gick och slängde med pattarna. Det var verkligen hur många som helst som hade kastat BH:n för att dallra loss inför publiken.
På lördagskvällen gick vi också ut och det var skitkul.

På söndagen var det slapp bakisdag och vi åt på Crave. Det är bästa stället alltså, sjukt god mat. Man vill egentligen beställa hela menyn och trycka in så mycket som möjligt i munnen på så kort tid som möjligt, det hade vart en riktig helkväll!


STANNA BILEN! Där är en...


RÄV!


På CRAVE!


Tuttparad


Den här kaninen missade prideparaden.


PartyPolly flyger!



En skumpool, skum pool med särskrivning. Men båda passar in!



RSS 2.0